happie hands logga
Happie Hands

Välkommen till din sportbar på Gullmarsplan med gångavstånd till Globen och Hammarby Sjöstad. 50 sittplatser en trappa ned.

mån-tors stängt mellan 14:00 - 16:00

Restaurang och sportbar på Gullmarsplan

Happie Hands på Gullmarsplan vid Globen är mer än bara en sportbar, vi är en plats där fotbollsfantaster hittar sin hemvist. Med flera TV-apparater i våra rymliga lokaler, ser vi till att du inte missar en enda minut av ditt favoritspel. Kom och var en del av den spänning och gemenskap som bara fotboll kan erbjuda. På restaurang Happie Hands, står vi hand i hand med varje mål.

Vår restaurang

På Happie Hands erbjuder vi en tillfredsställande och varierad meny som är perfekt för att njuta av medan du tittar på ditt favoritspel. Vår meny innehåller en mängd olika hamburgare, inklusive vår signatur Happie Hands Burger, För den som önskar en lättare måltid har vi även ett urval av fräscha sallader. Vi erbjuder också en mängd drycker, från kalla öl och uppfriskande cocktails till läsk och alkoholfria alternativ. Dessutom har vi ett brett urval av desserter för att sätta den perfekta punkten på din måltid. Kom och upplev den utsökta smaken av Happie Hands idag!

sportbar gullmarsplan, globen. restaurang med mat och sport

Hamburgare och livesänd sport vid Globen

När du tittar på livesänd sport vet vi att mat och dryck är viktiga tillbehör. I vår restaurang lagar vi den bästa maten värdig en riktig sportbar. Kontakta oss om ni vill boka bord eller har några andra frågor.

Fat

Gränges 65

A SHIPP FULL OF IPA 75

KRUSOVICE 75

Flaska

MARIESTADS 50cl 82

PAULANER 50cl 82

SOL 72

NEWCASTLE 72

ALKOHOLFRI 49

FOLKÖL 59

Instagram

Kontakta oss

happie hands logga